Landing image
Saopštenja

11.3.2024.

Zeleni marš Rafinerije nafte: Proljećni poklon uz 8. mart

Zeleni marš Rafinerije nafte: Proljećni poklon uz 8. mart

U svjetlu značaja ekološke održivosti i očuvanja prirodnih resursa, Rafinerija nafte Brod stavila je sebi u dužnost važnu misiju ozelenjavanja fabričkog kruga. Uoči Međunarodnog dana žena, 8. marta, u Rafineriji je sprovedena važna akcija, kojom se sadnja 70 listopadnih stabala poklopila sa praznikom.

Ozelenjavanje kruga ne samo da mijenja spoljašnji izgled preduzeća, već mu daje i novi značaj kao ekološki odgovorne organizacije.

Radnici Rafinerije, inspirisani idejom brige o životnoj sredini, uzeli su aktivno učešće u ovoj akciji. Zajedno smo izradili plan sadnje, odabrali najpogodnija mjesta za postavljanje drveća, i organizovali grupe za realizaciju ovog važnog projekta.

„Rezultati ove inicijative prevazilaze najobičnije uljepšavanje kruga. Ovo drveće će postati simbol poštovanja prirode, unoseći svježinu i vitalnost u rafinerijsku atmosferu. Ono će služiti ne samo današnjoj generaciji, već i budućim generacijama radnika, kao i stanovnicima okolnih gradskih područja” – istakao je Generalni direktor Anatolij Кaraljus.