Landing image
Saopštenja

15.11.2019.

Fudbalski turnir Modriča 2019

Fudbalski turnir Modriča 2019

Dana 9. novembra 2019. godine u opštini Modriča, održan je fudbalski turnir u kome su učestvovale lokalne ekipe iz Grupacije Nestro, predstavnici Naftne industrije Srbije, te drugi zainteresovani učesnici.

U svojstvu organizatora turnira nastupila je sindikalna organizacija naftne industrije Republike Srpske, uz podršku sindikata Rafinerije ulja Modriča. Održavanje turnira izazvalo je veliku zainteresovanost ne samo među radnicima preduzeća, već i kod običnih ljubitelja fudbala. Navijači i učesnici takmičenja izrazili su nadu da će i dalje sarađivati u organizaciji, razvoju i redovnom održavanje zajedničkih sportskih događaja. Održavanje sličnih turnira svakako predstavlja značajan korak ne samo za razvoj i učvršćivanje poslovne saradnje, već takođe osigurava razvoj interesovanja za sportske događaje u cjelini.

Pobjednici takmičenja postali su predstavnici Rafinerije nafte Pančevo. Počasno drugo mjesto zauzeli su radnici Rafinerije nafte Brod, dok su u svoju sportsku riznicu bronzanu medalju stavili igrači iz Nestro Petrola.